Laatste nieuws

9-09-2015

Nieuwe stimuleringsregeling voor verduurzaming sportaccommodaties

Lees meer

1-05-2015

Nederland nalatig met energiebesparing gebouwen

Lees meer

19-02-2015

Zo werkt de CO2-Prestatieladder

Lees meer

8-09-2014

Energielabel voor nieuwe utiliteitsgebouwen

Lees meer

31-07-2014

Trend: doe-het-zelven met energie

Lees meer

Weersverwachting
Den Haag
Partners

Duurzaam Vastgoed rendeert, Labelsprong verzorgt de eerste stap!

Verduurzaming van vastgoed is dé manier om verhuur- en verkoopbaarheid van panden te verhogen. Verduurzaming van vastgoed staat bovenaan de agenda’s van vastgoedeigenaren, beleggers, projectontwikkelaars en beheerders. Zij zien dat verduurzaming van commercieel vastgoed uiteenlopende kansen biedt, zeker nu de malaise in de markt aanhoudt.

Vastgoedpartijen realiseren zich dat duurzaam innoveren en renoveren een effectieve manier is om waarde aan een kantoor- of winkelpand toe te voegen, ongeacht of dat pand leeg staat of verhuurd wordt. Dat is meer dan welkom in een tijd dat de leegstand oploopt tot boven de 15% en de stagnatie van nieuwbouwprojecten aanhoudt.

Uit onderzoek van vastgoedeconoom Nils Kok blijkt dat door verduurzaming zowel de verhuurbaarheid als de verkoopbaarheid van een pand verbetert.

Labelsprong kan u van dienst zijn met de eerste stap naar verduurzaming, namelijk een ECO advies. Wij nemen uw pand op en berekenen op welke gebieden er bespaart kan worden. Uiteindelijk resulteert dit in het feit dat u de mogelijkheden om te verduurzamen op een rijtje heeft en eenvoudig kan beslissen of en welke maatregelen u uit laat voeren. Labelsprong kan indien gewenst ook de uitvoering van de verduurzaming op zich nemen. 

Voor meer informatie kunt u vrijblijvend dit formulier invullen.