Laatste nieuws

9-09-2015

Nieuwe stimuleringsregeling voor verduurzaming sportaccommodaties

Lees meer

1-05-2015

Nederland nalatig met energiebesparing gebouwen

Lees meer

19-02-2015

Zo werkt de CO2-Prestatieladder

Lees meer

8-09-2014

Energielabel voor nieuwe utiliteitsgebouwen

Lees meer

31-07-2014

Trend: doe-het-zelven met energie

Lees meer

Weersverwachting
Den Haag
Partners

Labelsprong B.V.

Wij stellen ons graag even aan u voor...

Labelsprong is een jong bedrijf met 25 jaar ervaring in de duurzame installatietechniek. Labelsprong is opgericht door Leo Kalisvaart (onder andere bekend van Kalisvaart Technisch Beheer en Kalisvaart Vastgoed Beheer) en zijn zoon Richard Kalisvaart. Labelsprong loopt voorop op het gebied van duurzaamheid. Wij houden tientallen bedrijven dagelijks op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen.

Ook denken we vanzelfsprekend mee in een groter geheel. Ons bedrijf is gevestigd op het bedrijventerrein ZKD (Zichtenburg, Kerketuinen en Dekkershoek). Samen met de leden van de vereniging en het bestuur maken we plannen om het energiezuinigste bedrijventerrein van Nederland te worden.

Labelsprong is een team van enthousiaste mensen. Alles is voor ons mogelijk als het gaat om duurzaamheid. Hebt u vragen? Stel ze aan ons!

Wilt u regelmatig op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid? Meld u aan voor onze nieuwsbrief! klik hier en vul het contactformulier in met uw gegevens en de tekst "Aanmelding nieuwsbrief", zodat wij uw e-mailadres kunnen toevoegen.